Online Courses

Het internet heeft voor de Taijiquan en Qigong beoefenaar veel mogelijkheden te bieden wat betreft online leren door middel van video (mp4), audiobook (mp3) en e-book. Hieronder zijn een aantal Qigong oefenprogramma's die ik uit ervaring kan aanraden. Probeer de online cursussen uit en ervaar hoe het is om van deze Qigong masters te leren!

De titel 'the Master Key' zegt het al. Deze 4-delige video series is Qigong op zijn hoogste niveau. Qigong secrets for vitality, love and wisdom. De kennis die Qigong master Robert Peng heeft is van onschatbare waarden. Behalve de video series is er ook een e-book en een audiobook beschikbaar. Heel indrukwekkend is het verhaal over zijn Sifu Xiao Yao die hem de vele geheimen van Qigong heeft onderwezen. Robert Peng weet op een duidelijke en heldere manier te vertellen en de oefeningen begrijpend uit te leggen.

Qigong Ecstacy is een complete training voor een vitale leefstijl. Qigong master Robert Peng geeft op een duidelijke en met een heldere stem uitleg. Deze Qigong serie is voor elke Qigong beoefenaar prettig te doen. Als je van structuur houdt in je beoefening dan is dit een zeer goede training. 'Nourishing Qi' in deze oefenserie is heel prettig om mee te eindigen. Je voelt dat alles weer op zijn plaats terecht komt.

In deze Qigong series kun je als beginnende Qigong beoefenaar op een ontspannende en plezierige manier meedoen met Qigong master Robert Peng. Er zijn twee Qigongseries, een voor de ochtend en een voor de avond. De Lotus Meditatie is een 24-minuten durende begeleide visualisatie. De achtergrond muziek is heel rustgevend, in het begin even wennen de intro leidt de beoefenaar feilloos naar de volgende visualisatieoefening.

De Lotus Meditatie is een begeleide visualisatie met een hoge heilzame werking. De visualisaties zijn een uitstekende oefening voor elke Qigong beoefenaar. Houd je van diepte in je beoefening dan zal de Lotus Meditatie zeer prettig gevonden worden om te doen. De opbouw van de begeleide meditatie is heel goed gedaan, te beginnen met de mantra Om-Ah-Hung.

Qigong master Ken Cohen geeft op zijn eigen wijze uitleg in deze 4-delige Qigong oefenprogramma. De Qigong series zijn makkelijk zelfstandig te oefenen. Als je geïnteresseerd bent in een vitale leefstijl zal je veel hebben aan deze Qigong oefenprogramma, omdat deze zo compleet is zou je het voor langere tijd kunnen doen.

Ken Cohen is een Qigong master en Qigong healer. In Qi Healing legt hij duidelijk uit hoe de voorbereiding moet zijn voor een healing sessie. De Qi healing methode is praktisch uiteengezet en vraagt de juiste mindset. Voor mensen die zich interesseren in healing zal het leerzaam zijn om Qi healing te bekijken.

Ken Cohen heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen met psychische klachten. In deze 3-delige online cursus weet Ken Cohen op unieke manier Qigong in te zetten voor o.a. stress en burn-out. The End of Stress is gericht om actief deel te nemen aan de oefeningen voor lichaam en geest. Een aanrader is om de online cursus ook op audio te beluisteren.

Sounds True

​​​​Download de Sounds True App in Google Play.

Sounds True

Download de Sounds True App in de App Store.

De links op deze pagina zijn van het Sounds True Partnerprogramma. Door deze samenwerking verdien ik een commissie. Het gebruiken van deze links ondersteund het onderhouden van deze website. Door gebruik te maken van deze links zijn geen extra kosten verbonden. De gekochte downloads kunnen op een pc of in de sounds True App op een mobiele apparaat worden opgeslagen. De Sounds True App is gratis te downloaden.

© 2019 Taijiquan & Qigong Ede. Alle rechten voorbehouden.